Lliga Individual

Benvolgut billarista,
Aquest cap de setmana 21 i 22 de Maig celebrem la fase final de la Lliga Individual, tres cosetes:

1-Si has participat, encara que no t'hagis classificat entres en el sorteig d'un tac i una mega funda 3/4, 183 jugadors entren en aquest sorteig.

2-Si has jugat la Lliga Individual i també la Superlliga 2010 entres en el sorteig d'una taula de billar, 90 afortunats entren en aquest sorteig.

3-Si no has jugat res d'això vine igualment, disfrutaràs molt.

Res més, recorda que has d'ésser present a la sala per a recollir el premi si et toca, just després de la final de diumenge, adjunto el quadrant amb els horaris i el vincle per a seguir-ho desde casa per live streaming:

http://www.livestream.com/marmitacotv

Fins aviat i molta sort als que jugueu.

Introducció:

Ençetem la Lliga Individual en la seva sisena edició amb la mateixa ambició de la primera, oferir una competició domèstica a cada local, sovint amb una sola taula i poques oportunitats de fer competicions, alhora d’oferir als jugadors una competició i en especial una fase final modèl·lica i de la qual en guardin un bon record.
Aquest any a més dels locals habituals de la comarca la Lliga Individual arriba a altres contrades amb molta similitud al que teniem aquí fa sis anys, poques taules i moltes ganes de fer coses.
L’empenta i les ganes d’aquests companys són el que ha fet que la Lliga Individual arribi a noves poblacions aquest any, amb molt de plaer els hi farem lloc a la fase final i compartirem amb ells una competició cada cop menys humil, però molt digne.

Fase prèvia:

-Aquesta competició és oberta a tots els jugadors i jugadores que desitjin participar-hi i que acompleixin els requisits d’inscripció.
-Per a inscriure-us cal que us adreçeu al vostre local habitual, deixeu les vostres dades i feu efectiva l’inscripció de 12€, només us podeu apuntar a la Lliga Individual en un sol local, el que desitjeu.
-La data límit d’inscripció és prevista per el 15 de Març del 2011, en cas de tenir els grups ja tancats (15 jugadors) es pot començar a jugar abans d’aquesta data, els grups han d’ésser d’un mínim de 8 jugadors.
-El sistema de competició és el de lliga, o sigui tots contra tots, a una distància de dues partides guanyades, cal omplir una acta de partit cada cop que feu un enfrontament de lliga, aquest ha d’estar convenientment omplert i signat, i cal dipositar-lo dins del sobre dels partits jugats.
-Us agraïm que no apunteu res en el quadrant dels resultats de lliga, nosaltres en sóm els responsables i és bò que només una persona hi tingui accés.
-El nombre exacte de jugadors que es classifiquen a cada local no el coneixerem fins que no es tanquin els enfrontaments de cada local i es comprobi quants han jugat realment, probablement obtindran plaça els quatre primers classificats en els quadrants de quinze jugadors.
-Els enfrontaments es disputaran en els dies de joc preferent que assignarem per a cada local, això es fa per a facilitar que els jugadors es puguin trobar, en cas de no poder jugar en aquests dies, us facilitarem els telèfons dels vostres rivals per a contactar directement amb ells i trobar-vos quan us vagi bé, dins dels horaris i disposició de cada local.
-Les partides de Lliga Individual es paguen a mitjes entre els dos rivals.
-Disposeu de gairebé dos mesos per a disputar els vostres enfrontaments, fins al dia 27 de Abril de 2011, en aquesta data procedirem a la suma de punts per a veure quins són els jugadors classificats, tots aquells jugadors que no
arribin a disputar la meitat dels seus enfrontaments sumaran 0 punts en el recompte final i els seus resultats no es tindran en compte per a ningú. Tampoc tenen dret a repesca ni als sortejos posteriors a les finals.

Repesques:

-Un cop acabada la fase prèvia farem quatre campionats de repesca general i un de repesca femenina, d’aquesta manera tots els jugadors que han disputat la fase prèvia i no han assolit la classificació gaudiran de més oportunitats per a classificar-se. L’inscripció és gratuïta, (pagant partides), i tant sols la poden jugar aquells que han disputat la fase prèvia, pots jugar tantes repesques com et calguin fins a classificar-te, els quatre primers classificats de cada repesca obtenen plaça directe per la fase final.
Les dates i els llocs de les repesques són els següents:

-Dissabte 7 de Maig, 16h: Repesca general a l’Apb de Sant Quirze.
-Diumenge 8 de Maig, 16h: Repesca general a l’Apb de Sant Quirze.
-Dimecres11 de Maig, 21h: Repesca femenina al Chupingo de Sabadell
-Dissabte14 de Maig, 16h: Repesca general al Mobi, de Sabadell.
-Diumenge 15 de Maig, 16h: Repesca general al Mobi, de Sabadell.

-La fase final es disputarà els dies 21 i 22 de Maig de 2011 en el local del Consell de Joves de Sabadell, c/ dels Emprius, 11. Tots els jugadors i jugadores classificats rebreu una carta explicant-vos tots els detalls de l’event.

 

On et pots inscriure a la Lliga Individual 2011, locals comfirmats:

Sabadell:

-Granja Picanyol c/Picanyol, 30 SBD
-Kafka Passeig de la Plaça Major, 57 SBD
-Bar Mobi c/ Bonaigua, 18 SBD
-Consell de Joves c/ dels Emprius, 11 SBD
-Chupingo Ctra. de Barcelona, 643 SBD
-Plural c/ Marià Fortuny, 13 SBD
-La República Plaça Vallès, 11 SBD
-SCR El Ciervo c/ Viladomat, 26 SBD
-La Festa c/ Domènech i Montaner, 10 SBD
-Kenzo Ctra. De Terrassa, 210
-El Castell Passatge Pere Serra, 2

Terrassa:

-Bar Plaza c/Doctor Salvà, 135.

Barberà del Vallès:

-Bar Manchego c/ Poeta Maragall, 41.

Sant Quirze del Vallès:

-APB c/ Josep Cuatrecases i Arumí, 6

Manresa:

-Sciroco c/ Barreras, 14

Rubí:

-Bar Golden Pool c/ Juan Ramón Jiménez, 16

El Vendrell:

-La Lira Vendrellenca c/ Sant Jordi, 7

 

Un cop disputada la fase final, inmediatament després de l’última partida procedirem a l’entrega de trofeigs, amb els premis següents:
-Trofeig per al campió de cada local.
-Trofeigs per als quatre primers classificats de la fase final.
-Una beca esportiva de 50€ per als quart-finalistes.
-Els dos semifinalistes i els dos finalistes es classifiquen per la     competició Mondial des Clubs a celebrar a Puy de Fou, França, la inscripció val 1.000€ i inclou allotjament i dietes.
-El dos finalistes tenen el transport cobert d’aquest viatge. 
-Per al campió d’enguany, tot allò anteriorment explicat més un retrat d’en Jesús Led que servirà de cartell per a la següent edició.

A més, us oferirem un refrigeri mentre es disputi la final a tots i totes els que heu participat en la Lliga Individual d’aquest any, també sortejarem un tac i una funda entre tots els participants presents a la sala.
El super sorteig d’una taula de billar es farà també en aquest moment entre tots aquells que heu disputat la Superlliga 2010 i la Liga Individual 2011.
Tant sols resta desitjar-vos molta sort i sobretot que gaudiu de la vostre afició, per part nostre farem tot el possible per fer-vos sentir còmodes mentre duri la fase final, esperem que en conserveu un bon record, tal com hem aconseguit en els darrers anys.

El passat cap de setmana es va celebrar al Consell de Joves de Sabadell la fase final de la Lliga Individual 2010, en la seva cinquena edició va ser en Lluís Cubero el guanyador vers en Quim Reyes a la final, ambdós jugadors són campions del món però van lluitar de valent per a arribar-hi, la seva experiència va ser cabdal en diferents moments de la competició.
Dissabte, primeres sorpreses.

En la primera ronda de 32ens de final van saltar les primeres guspires, molt bon paper van jugar en Isaac Pascual, l’Helena Martí i en Francisco Morales en els seus partits, també cal destacar a en David Acevedo posant contra les cordes a tot un Aram Bernaus, que va passar de ronda per ben poc.
Una de les bombes del sorteig va emparellar al campió d’Espanya de snooker David Pérez amb un jugador molt en forma com en Raul Méndez, que va aprofitar les seves oportunitats per a desbancar al campió de l’any 2007.
Diumenge, un munt de bones partides.

Fase prèvia

-Aquesta competició és oberta a tots els jugadors i jugadores que desitjin participar-hi i que tinguin setze anys complerts.
-Per a inscriure-us cal que us adreçeu al vostre local habitual, deixeu les vostres dades i feu efectiva l’inscripció de 10€, només us podeu apuntar a la Lliga Individual en un sol local, el que desitjeu.
-Recordeu que a partir d’ara és d’aplicació el nou reglament EBA, aprovat per l’Abacat (associació del billar anglès de Catalunya) recentment, podeu llegir o baixar-vos-el d’internet tot conectant-vos a www.marmitaco.cat o www.abacat.org , d’aquí a pocs dies també el tindreu a tots els locals.
-El sistema de competició és el de lliga, o sigui tots contra tots, a una distància de dues partides guanyades, cal omplir una acta de partit cada cop que feu un enfrontament de lliga, aquest ha d’estar convenientment omplert, i cal dipositar-lo en el sobre dels partits jugats.
-El nombre exacte de jugadors que es classifiquen en cada local no el coneixerem fins que no tanquem l’inscripció a tots els locals.
-Els enfrontaments es disputaran en els dies de joc preferent que assignarem per a cada local, això es fa per a facilitar que els jugadors es puguin trobar, en cas de no poder jugar en aquests dies, disposareu dels telèfons dels vostres rivals per a contactar directement amb ells i trobar-vos quan us vagi bé, llevat dels caps de setmana.
-La data límit d’inscripció és prevista per el 22 d’Octubre del 2007,  en cas de tenir els grups ja tancats (15 jugadors) es pot començar a jugar abans d’aquesta data.
-Disposeu de dos mesos per a disputar els vostres enfrontaments, fins al dia 22 de Desembre de 2007, en aquesta data procedirem a la suma de punts per a veure quins són els jugadors classificats, tots aquells jugadors que no arribin a disputar la meitat dels seus enfrontaments sumaran 0 punts en el recompte final.
-Un cop acabada la fase prèvia farem dos campionats de repesca, d’aquesta manera tots els jugadors que han disputat la fase prèvia i no han assolit la classificació gaudiran de dues oportunitats més per a classificar-se.
-La fase final es disputarà els dies 9 i 10 de Febrer en el local del Consell de Joves de Sabadell, c/ dels Emprius, 11. Tots els jugadors i jugadores classificats rebreu una carta explicant-vos els detalls de l’event.

Fase final

Un cop disputada la fase final, inmediatament després de l’última partida procedirem a l’entrega de trofeigs, amb els premis següents:

-Trofeig per al campió de cada local.
-Trofeigs per als quatre primers classificats de la fase final.
-Una beca esportiva de 100€ per als semifinalistes.
-Una beca esportiva de 300€ per al sots-campió.
-Per al campió d’enguany, classificació per a disputar el Festival de Gien (França) el proper mes de Juny, aquesta competició té una durada de 8 dies i el nostre campió hi anirà amb viatge, inscripció, hotel i dietes pagades.

A més, us oferirem un refrigeri mentre es disputi la final a tots i totes els que heu participat en la Lliga Individual d’aquest any, també sortejarem un tac i una funda entre tots els participants presents a la sala.

Tant sols resta desitjar-vos molta sort i sobretot que gaudiu de la vostre afició, per part nostre farem tot el possible per fer-vos sentir còmodes mentre duri la fase final, esperem que en conserveu un bon record, tal com hem aconseguit en els darrers anys.

El passat cap de setmana es vàren disputar en el Consell de Joves de Sabadell les finals de la Lliga Individual 2008 de billar anglès, a aquestes finals hi arribaven 56 jugadors i jugadores classificats d’entre els 160 jugadors que han participat en la fase prèvia, disputada a diferents locals de la comarca.
El campió d’aquesta edició Aram Bernaus, natural de Carme, ha esdevingut un autèntic especialista en aquesta competició, ja que ha disputat les tres finals de la mateixa de forma consecutiva. Va ser el guanyador de la primera edició, finalista en la segona on va guanyar en David Pérez i altre cop campió en la tercera tot imposant-se a en Joan Gasques de Sabadell en la final.
En Joan Gasques va arribar a la final una mica esgotat després d’imposar-se en el darrera partida vers en Jordi Aranda primer i vers en David Pérez a semifinals, amb poc temps per a refer-se va fallar més boles a la final del que és habitual en ell.
Semifinalistes foren en Juan Miranda i en David Pérez, en Juan Miranda va fer una competició magnífica, descavalcant a un dels favorits com era en Julio Serrano en quarts de final, va demostrar estar dins de l’élit d’aquest esport.
En David Pérez va arribar a semifinals sense tenir el dia, això dóna idea de la inmensa qualitat que té, també va patir el desgast en l’enfrontament amb el seu amic i també candidat al títol Tomás Salmerón.