Sistema de competició:

Equips de mínim tres jugadors fins a un màxim de cinc.
Enfrontament de tres contra tres a dues partides jugades, en cas d’empat es jugarà a una partida guanyada els dos jugadors que hagin jugat al primer enfrontament.
Els equips han de tenir mínim un jugador novell o qualificat baix que jugui a cada confrontament.
Entre tots els equips inscrits es farà sorteig per establir dates, es jugarà un tots contra tots de anada i tornada, amb dos partits per mes.
Les partides es pagaran a mitges entre tots dos equips.
Puntuacions : 3 punts partit guanyat, 1 punt partit perdut i 0 punts  no presentat.
Els enfrontaments es jugaran dissabtes a las 18 hores, si a qualsevol equip no li va bé el dia o l`hora es posarien d’acord entre els capitans per jugar-ho dintre de la mateixa quinzena.
Depenent del nombre d’equips inscrits, es plantejarà un Round Robin (tots contra tots) amb anada i tornada. En cas que el nombre d’equips sigues prou alt, es dividirien per grups de Round Robin, i es plantejaria una final amb els millors classificats de cada grup.

Reglament de competició:

Reglament estàndard de la IBSF. S’anomenarà un àrbitre per partida (un voluntari amb el que estiguin d’acord els dos equips, o els propis jugadors).
Sempre aplicarà la norma de Foult&Miss. El frame s’haurà de concedir quan la diferencia sigui major als 10 punts dels punts que hi hagi a la taula.

Indumentària:

Pantalons negres, sabates i mitjons negres i polo del club o camisa+armilla.

Inscripcions:

El jugador abonarà a l’inici 20€ i el local on jugui l’equip 150€.
Data límit d’inscripció : 30 Octubre. No es considerarà cap inscripció sense pagament.
Les inscripcions es podran efectuar al local on es vulgui jugar, o bé al contacte : David Pèrez – 619983909 – Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
Inici de la competició : Novembre 2.010

Beques:

El 20% de la recaudacio es destinarà a trofeus pels 4 primers equips i el 80% serà per l’equip guanyador per assistir a un event internacional d’Snooker, preferiblement com a jugadors i en cas que no fos possible com a públic a una prova del circuit professional (Càlcul per a 12 equips inscrits)
El jugador que faci eñ break més alt de la lliga s’endurà un trofeig, i en cas que sigui superior a 100 punts, se li abonaran 1 € per punt assolit al break.

Bones partides i millors breaks!
ORGANITZA : THANK’s FOR THIS DREAM

Inscripció fins el 30 d'Octubre. Tot i que també et pots iscriure fins el 30 de Novembre, començant de 0 punts.

Més info a snooker147blog.com

Normativa bàsica de la competició:

-Hem dividit els jugadors en unes categorías orientatives, per tal de fer els grups el més equilibrats possible, potser algú trobarà que la seva categoría grinyola, ja ho anirem afinant en properes oportunitats.

-Les categories són 4: A,B,C i D, establim també un sistema de hàndicap entre categoríes que impliquen cinc punts d’aventatge per categoría de diferència, amb els següents supòsits:
-A contra D: 15 punts d’aventatge per al jugador D a l’inici de cada partida.
-A contra C: 10 punts d’aventatge per al jugador C a l’inici de cada partida.
-A contra B:   5 punts d’aventatge per al jugador B a l’inici de cada partida.
També és d’aplicació sempre que hi hagi diferència de categories.(exemple B-D 10 p.)
-El sistema de competició és de lligueta entre tots, en grups de 4 jugadors passen els dos primers, la segona i tercera ronda són amb el mateix sistema. Semifinals i final a K.O. directe.

Inscripció fins al 30 de juny