Catalonia Pool Festival 2014

Visita també www.cataloniapoolfestival.com

Falten tres mesos pel festival i ja tenim algunes estrelles mundials amb la reserva feta. El campió escocès Pat Holtz repeteix així com el campió del món sènior i per parelles IPA Paul Coldrick. L’anglès Jack Whelan debutarà aquest any i torna un jugador que ja va venir el 2010, Tom Ford ara ja com a 33 del món de snooker, és probable que altres professionals del snooker assisteixin.

Les dates son de diumenge a dissabte 5 al 11 de Octubre, per a reservar només cal entrar a la pàgina web de l’hotel, anar a l’apartat d’ofertes i fer la reserva de l’hotel aquí

Al reservar l’hotel no et cobren encara l’estada però si una paga i senyal de 50€ que pots utilitzar per les inscripcions un cop arribis, llavors només et queda omplir el formulari d’inscripció al lloc web del festival i ja ets dins, aquí tens la pàgina: http://www.cataloniapoolfestival.com/registration , el preu de l’allotjament durant sis nits és d’uns 230€ per persona en habitació doble amb esmorzar, al lloc web del festival trobaràs el preu de les inscripcions i tota la informació, també pots seguir les novetats en el grup de facebook del festival.

També es farà un 125€ per jugador que ja té alguns il·lustres inscrits, avisa si no t’ho vols perdre perquè el límit és de 16 jugadors en principi.

La idea del festival, pels que no heu vingut mai, era la d’atraure la presència dels millors jugadors del mon i compartir amb ells una setmana de bon billar i de convivència, ja fa uns anys que ho vam aconseguir i el festival no ha deixat de créixer, si pots venir no ho dubtis, és una grandíssima experiència, un fart de riure i està pensat per a tu!

Superlliga 2014

Ja som a la segona jornada i encara hi ha equips justos d’efectius, en som més de 200 jugant i gairebé tots els equips tenen 8 jugadors, n’hi ha varis a Sabadell, Terrassa i Rubí que busquen reforços, si tens ganes de jugar només cal que ho diguis. Algun equip dolentot no ha enviat encara el llistat de jugadors, cal fer-ho ben aviat per a poder completar la base de dades i activar la transmissió d’actes online, la setmana vinent tindrem un llistat de jugadors provisional al lloc web: www.marmitaco.cat.

Lliga Individual 2014

Ja tenim totes les fotos al lloc web, estem treballant en els vídeos també, la propera edició la començarem més aviat i tindrem més temps, al Març de 2015 en parlarem, prepareu-vos i esteu al loro!

Seleccions d’Abacat pel Mundial de Perth 2014

www.abacat.cat

El passat cap de setmana es va jugar la darrera prova de Divisió d’Honor, ja tenim fet l’equip que ens representarà al mundial d’Escòcia i durant aquest mes es configuraran la resta d’equips, noies, sèniors i màsters. El campió de Catalunya ha estat en Roman Temporal revalidant el títol assolit l’any passat, com els bons vins en Roman millora amb l’edat i entrenant o sense entrenar sempre està entre els millors, és el més llest perquè ho fa senzill i no es complica mai, no li cal forçar.

Segon ha estat en David Ureña, en David porta molt de temps acumulant victòries i prestigi i ha arribat a la darrera prova amb opcions de quedar primer, és el jugador en forma del moment, el mag, l’home de la bola impossible, el talent. Capítol apart mereix en Raul Hebles, va arribar a Abacat aquest any jugant a Primera i en la segona prova guanyant-la va pujar a Divisió d’Honor, allà de cinc proves ha fet tres primers, un segon i unes semifinals, no ha pogut jugar les altres dues i si les hagués jugat el campió seria ell.

Impecable dins i fora de la taula, en Raul aporta un plus de competitivitat fruit de molts anys bregant-se amb els millors en billar americà, ha tornat a la modalitat on va començar i ha estat una benedicció per la resta, si la agenda li permet veurem on està el seu límit, és una autèntica bèstia.

Quart lloc per en Ferran Etxebarria, cinquè pel Ferran Roca i sisè l’Eloy Alonso completen la selecció, en Ferran Etxebarria i l’Eloy ja no son debutants i tenen moltes ganes de demostrar a fora el que tots sabem aquí, han deixat de ser promeses i encarnen el relleu generacional que tant ens convé i tantes alegries ens donarà. En Ferran Roca debutarà amb l’equip A però té molt de bagatge en competició i està molt motivat, obté la justa recompensa a una molt bona temporada. Si els veieu no deixeu de felicitar-los i encoratjar-los, són els nostres representants en un mundial on no hi faltarà ningú, son els millors que tenim.

Billar americà

V Open Catalunya de Mollet: Un dels millors Opens de la temporada en billar americà, encara estàs a temps d’apuntar-te trucant al telèfon 666584125, no ho deixis per demà!

Aram Bernaus vs Lluis Cubero

Manel Pérez vs David Ureña

Aram Bernaus vs J L Lleonart

Lluis Cubero vs Ferran Etxebarria

Gerard Villa vs Manel Pérez

David Ureña vs David Gomez

Aram Bernaus vs JJ Aliaño

J L Lleonart vs Jonathan Gonzalez

Lluis Cubero vs Joan Gasques

Ferran Etxebarria vs Toni Garcia

Gerard Villa vs Jordi Perez

Manel Perez vs J M Vidal

Jaume Sabaté vs David Ureña

David Gomez vs Ivan Gamez

Aram Bernaus vs Raul Mendez

Cesar Plaza vs Jonathan Gonzalez

JJ Aliaño vs Carlos Gonzalez

J L Lleonart vs Gustau Garcia

Sergio Mas vs LluisCubero

Joan Gasques vs Jonathan Leal

J.M Caralt vs Ferran Etxebarria

Laura Castelló vsToni Garcia

Joel Casas vs Gerard Villa

Jordi Perez vs Benet Rovira

Manel Perez vs Ivan Lopez

Andy Hugues vs J M Vidal

Aleix Bagan vs Jaume Sabaté

Victor Lorente vs David Ureña

Alex Lleonart vs David Gomez

Oriol Lorente vs Ivan Gámez

Aram Bernaus vs Axel Aliaño

Ferran Roca vs JJ Aliaño

JL Lleonart vs Ester Pujol

Paco Molina vs Catalin Sorin

Diae B. vs Sergio Mas

El passat cap de setmana es va celebrar la fase final de la Lliga Individual 2014 de Blackball en el Consell de Joves de Sabadell, en aquesta edició han participat 190 jugadors de vint clubs diferents dels quals 70 han disputat la fase final.

La fase final va començar dissabte amb alguns enfrontaments de molt nivell a prèvies i primera ronda, diumenge quedaven 32 jugadors i molts jugadors de prestigi van anar caient pel camí, a quarts de final hi van arribar en Josep Lluís Lleonart de Rubí, l’internacional Ferran Etxebarria de Sabadell, David Gómez de Girona i el jove Gerard Villa de Sabadell. La primera semifinal va enfrontar a en Aram Bernaus de Carme amb el lleidatà Lluís Cubero, ambdós jugadors tenen molta experiència en la competició doncs han guanyat en tres ocasions cada un el preuat títol, el lleidatà Cubero es va imposar amb relativa facilitat (5-0).

La segona semifinal va enfrontar en Manel Pérez de Manresa i en David Ureña de Vic, malgrat anar eixugant els avantatges de Ureña en Manel Pérez no va poder evitar la derrota (3-5). A la final hi arribaren el vigent campió de les tres passades edicions Cubero amb el jugador més en forma del moment Ureña, va ser una final de molt nivell i un magnífic espectacle pels més de cent afeccionats que es van aplegar al Consell, moltes partides van acabar de tacada i un sol jugador sobre la taula i així vam arribar al (6-4) favorable a David Ureña, que s’imposa per primer cop en la competició de més prestigi a Catalunya.

Properament el pintor local Jesus Led li farà un retrat com a campió de la competició. Un cop acabada la final es va fer l’entrega de trofeus pels campions de la fase final i els campions dels vint locals que han participat, també es va fer un sorteig d’una taula de Blackball que va somriure a en Xavi Alcaina de Sabadell, la final fou transmesa per Live streaming i jugadors de tot el mon van poder seguirla.

La següent cita esportiva es la Superlliga per equips que començarà en breu, tota la informació es pot trobar al lloc web www.marmitaco.cat