Speak Pool campió de la Superlliga.

El popular equip de Ca la Montse, que ha competit en el 8 miles de Terrassa s’ha proclamat campió de la novena Superlliga per equips, era un dels molts equips que optaven al premi i van aconseguir anar superant tots els obstacles fins la final.

Els acompanyaran a Salou els Yes I do que patint el que no està escrit i amb molta fe també van assolir la final, gràcies en gran mesura als decisius punt aconseguits per les noies de l’equip en moments clau, molta emoció, molts desempats i Superlliga en estat pur. Ambdós equips es classifiquen pel proper Catalonia Pool Festival, abans d’arribar a la final però, van passar moltes coses.

Dissabte 5 d’abril, setzens de final

Amb els Pool Runners, Born to Pool i Pool Rubí passant directament a 8ens diumenge, la resta d’equips van debutar en les finals dissabte a partir del migdia. Vamos Pahí van vèncer a Kalimist en la darrera partida de l’acta, Kalimist va estar a punt de forçar el desempat però David Soto es va imposar a Carles Garci per a arribar al 3-1.Golden Pool feia el mateix amb Touching Balls que no es van arribar a trobar còmodes, 3-1 pel Golden. Yes I do van guanyar a uns combatius Bar Diego en la darrera partida del primer desempat, Ainhoa Pérez va fer el punt definitiu vers en Javi Martin, primer match ball salvat per una noia Yes I do.

Consell de Mestre va guanyar a El Castell en la darrera partida de l’acta, bon paper d’en Angel Díaz i amb una última partida d’infart Isaac Díaz va vèncer a en Jose Manuel Torres per a establir el definitiu 3-1. Free Damm Pool es va imposar a Cal Robert, només en Pep Ramos va vèncer però el desempat va estar a punt d’arribar gràcies a un motivat Roberto Leal, finalment el seu rival Raul Méndez va aplanar el camí al seu equip 3-1. All in Pool va guanyar als Chupingo amb un contundent 3-0 sense donar opció, La Repu va imposar-se als també republicans Co. Pool Amos per 3-1.

Pooltergeist va forçar el desempat amb els Sistematick’s però un cop allà van perdre 2-2 (3-0) guanyant el punt definitiu la Laura Martínez, l’equip egarenc va acabar sent una de les revelacions de la competició. El Ciervo no va poder amb el Knarias tot i puntuar tots els jugadors, Angel Plaza sènior va signar la partida definitiva per 3-1. Crazy Balls va passar pel damunt dels Pool Dogs per 3-0, la tàctica de deixar el punt més fort pel final no els va funcionar doncs en J.J. Aliaño no va arribar a jugar.

The Stags van arribar al segon desempat amb els Kafka 7.2, on en Jordi Noguera es va imposar a en Josep Maria Vidal. Speak Pool van patir més del que diu el marcador amb els NSQ Sant Quirze 3-1. El darrer enfrontament de dissabte va ser un derbi entre Bar Trebol i Big Pool, probablement un dels enfrontaments on es van veure millors partides de dissabte, es va arribar al segon desempat i allí en Xavi Soler no va perdonar a en Pablo Soto, que va jugar molt bé.

Diumenge 6 d’abril, 16 equips i molts nervis

Van obrir foc dos campions de Superlliga com els Pool Runners versus Vamos Pahí, el primer enfrontament entre David Ureña i Roman Temporal (1-2) va decantar la balança cap als Vamos Pahí que van acabar resolent 1-3. Els següent partit també va enfrontar dos equips històrics de la competició, Golden Pool i Yes I do, la primera acta va acabar en empat i el desempat va afavorir els sabadellencs, 2-2, 0-3. Consell de Mestre i Free Damm Pool van començar amb un estel·lar César Marmol vs Quim Reyes 1-2, van acabar la primera acta amb empat i la segona també, en el decisiu frame en Quim no va donar opció ni de tirar a en César, amb una acabada espectacular va portar als Free Damm a quarts de final.

Els rubinencs Born to Pool van vèncer en el seu debut en fase final als All in Pool, en Fernando Morales va sobresortir en els All in Pool però els Sergio Mas, Axel Blasco i Raul Garcia no van donar opció.

Impecablement uniformats els Pool Rubí van anar desgranant partides amb paciència vers una combativa Repu, 3-0. Sistematicks va començar amb un 0-2 en contra vers els Bar Knarias de Terrassa, a partir de llavors van encadenar primer l’empat 2-2 seguit del desempat al seu favor 3-0, amb partides molt disputades i molt de patiment, cal destacar la motivació d’en Jordi Torres per part del Knarias i d’en Jordi Aranda i Oriol Ortega pels Sistematicks, a més d’un reviscolat Edu Fontanals.

Crazy Balls i The Stags van empatar primer com a bons amics que son, al desempat però els Stags van tenir una mica més de sort i van passar ronda 2-2, 1-3. Bar Trebol i Speak Pool van tancar els enfrontaments de vuitens, van colpejar primer els del Trebol amb en César Plaza i van replicar amb sengles 0-2 en Ferran Roca, Sergio López i Alex Egea. Ja només quedaven 8 equips.

Quarts de Final

El primer enfrontament va ser entre els vigents campions Vamos Pahí i els històrics Yes I do, Roman Temporal i Juan Victoria van obrir foc amb un 2-0, Ferran Etxebarria i Bernat Jam van replicar per a empatar 2-2, així va continuar l’intercanvi de cops simultanis fins a assolir el segon empat i arribar al frame definitiu, la tàctica dels Yes I do de posar el jugador novell primer va funcionar fins aquí però ara tenia davant el numero 1 de Catalunya i Mari Lachica no havia guanyat cap dels 3 frames anteriors.

I va passar el que ningú esperava, Mari Lachica tenia les boles més ben posades sobre la taula i en Roman mirava d’assegurar el punt sense precipitar-se, en aquestes la blanca li va entrar a en Roman i Mari tenia dues entrades, tres vermelles i la negra sobre la taula, amb evidents nervis i tremolant mentre tirava va anar entrant totes les boles, negra inclosa. Explosió de joia dels Yes I do, segon match ball salvat per una noia de l’equip i un detall, la manera com en Roman va felicitar la Mari, donant-li la ma i fent-li dos petons demostra la seva categoria, que no només és evident sobre la taula sinó també fora d’ella, el saber estar és innegociable pels grans jugadors i en Roman és molt gran.

Seguidament els Free Damm Pool i els Born to Pool van disputar un partit de molt alt voltatge, com ho demostra el fet que tots els vuit jugadors van puntuar, Quim Reyes altre cop va mostrar el camí al seu equip amb un 2-1 vers en Sergio Mas, Adrián Granados va igualar el marcador vencent el jove David Perales de 15 anys, 2-1. Juangi Santamarina i Toni Narbona (sènior) van disputar tres partides en més d’una hora, això dona idea de la intensitat que va tenir l’enfrontament que el de Sabadell va guanyar 2-1.

Finalment en Raul Méndez va vèncer al joveníssim Toni Narbona junior de 13 anys, que va guanyar una partida i a punt va estar de forçar l’empat, 3-1 pels Free Damm. Pool Rubí i Sistematicks van disputar el següent encontre que va acabar amb la bona ratxa que portaven els de Terrassa en la competició, en aquestes rondes es nota l’esforç i el desgast dels que han patit desempats i els Pool Rubí van arribar-hi amb més frescor d’idees, els Paco Molina, Jose Manuel Vargas i Paco Macias van puntuar i tant sols en Oriol Ortega va poder guanyar el seu punt vers el també molt jove Aitor Vargas de 14 anys.

The Stags va plantar cara als Speak Pool en el seu enfrontament i Xesco Olmos, Jordi Noguera i Laia Pujades van forçar el tercer frame, amb idèntic resultat però en Manel Egea, Ferran Roca i Carlos Garcia van tombar el marcador cap al seu costat 0-3, la Superlliga ja tenia semifinalistes. Les Semifinals, últim escull cap a Salou.

Pool Rubí i Speak Pool van jugar de sortida amb pocs canvis respecte a la resta de competició, Paco Molina vers Ferran Roca 0-2, en Ferran va mostrar millor forma que en Paco i aquest primer punt va pesar molt, tot i que Jose Manuel Vargas i Jordi Reyes van forçar el tercer frame vers Oscar Sánchez i Alex Egea els bagencs no van donar opció i tot un Paco Macias va restar inèdit amb el marcador ja en 3-0. L’altre semifinal va enfrontar als dos equips que més havien patit per a arribar-hi, Yes I do i Free Damm Pool i com no podia ser d’altre forma van seguir patint. D’entrada en Ferran Etxebarria va caure 0-2 vers un Quim Reyes pletòric tot el cap de setmana, Bernat Jam tornava a anivellar el marcador vers Juangi Santamarina 2-0 i Jonathan González posava el marcador a favor dels Yes I do guanyant al jove David Perales 2-0. Amb 2-1 al marcador pels Yes I do es va jugar el darrer enfrontament entre Ainhoa Pérez i Raul Méndez, en Raul va guanyar la primera partida i quan tothom s’olorava el desempat Ainhoa va tirar una negra per banda de punta a punta de la taula per a empatar el seu enfrontament.

La darrera partida va ser de prudència per part d’en Raul mentre Ainhoa anava fent, vàries entrades tàctiques per part de tots dos i finalment en Raul va jugar una negra complicada i forta que no va entrar on ell volia, va picar els dos cantons del forat i va travessar la banda curta per a entrar al forat contrari, un segon més tard la bola blanca feia el mateix i queia dins la tronera, del cel a l’infern en un segon, tercer match ball salvat per una noia Yes I do i una altre jugada que es recordarà durant anys, tot molt humà, tot molt salvatge, imprevisible, cruel i gloriós alhora, Superlliga en estat pur.

La Final

Succeeix que quan tots dos equips es saben guanyadors, doncs tots dos aniran a Salou amb gairebé idèntiques condicions la final perd una mica de voltatge. No ho va creure així en Jonathan González que va resoldre el seu enfrontament per 2-0 vers Ferran Roca, a partir d’aquí tot baixada pels Speak Pool amb en Manel Egea fent de les seves amb en Bernat Jam, 0-2. Alex Egea seguint l’exemple del seu pare vers Sergi Marinyós, 0-2 i finalment Carlos Garcia donant el punt definitiu amb un 0-2 vers Ainhoa Pérez que aquest cop no va poder salvar el seu punt, el titular en anglès de les finals seria aquest: Do you Speak Pool? Yes I do.

Un cop acabada la final, que va ser retransmesa en directe per live streaming amb dos comentaristes molt bons i va sumar més de mil visites, vàrem recordar a l’estimat amic Ruben Llurba que ens va deixar recentment, a partir d’ara el trofeu al millor novell de cada any portarà el seu nom per a recordar-lo cada any. També es va fer el sorteig del tac que es va endur fent bots d’alegria en Gerard Borrell i la super funda que va ser pel seu company d’equip Javier Carrasco. Abans del proper Catalonia Pool Festival farem l’entrega de trofeus i amb això donarem per finalitzada aquest edició, iniciem la Lliga Individual 2014 on es sortejarà una taula de billar entre tots els que havent participat en la Superlliga també participin a la Lliga Individual.

Per a més informació consulteu el nostre lloc web www.marmitaco.com.

Agraïments

La Superlliga la fem entre tots, però uns quants tenen molta culpa de tenir unes finals com les que tenim, moltes gràcies a en Toni Garcia Rodríguez, Xesco Olmos, Aram Bernaus, Xavi Duch, Paul Keenan, Josep Maria Vidal, Jordi Pérez, Eloy Alonso, Vicens Escobairó, Joan Montllor, Isma Rodríguez, Júlia Escobairó, Gustau Garcia, Helena Escobairó, Francesc Aguilar, Joan Porta, Angel Barahona, Laura Castelló, Andreu Jam, Sergi Marinyós, David Pérez, Sergi Garcia, Ruben Esperón, al Consell de Joves de Sabadell, a tots els capitans de la lliga pel seu treball de coordinació i a tots els jugadors de la Superlliga per participar-hi, gràcies a tots i totes.

Fase final de la Superlliga

Arriben les finals el proper 5 i 6 d’Abril, de nou al Consell de Joves de Sabadell on tots els 30 equips tindran l’oportunitat d’assolir la final i classificar-se pel Catalonia Pool Festival 2014. La classificació final de la fase prèvia dels equips de la lliga la pots consultar aquí.

També pots consultar el quadrant de la fase final i els seus horaris, ja coneixem els guanyadors de les beques de 100€, el primer classificat general ha estat en Jonathan Leal de Cal Robert, primera noia classificada ha estat la Helena Martí de La Repu i el primer novell Raul Vilet dels Vamos Pahí: http://www.marmitaco.cat/index.php?option=com_resultatindi2013

De dimarts 1 a dijous 3 d’Abril farem campionats d’escalfament per a provar les taules d’inscripció gratuïta a les 21h, dimarts exclusiu per a novells, dimecres novells i promeses i dijous també per a experts.

Divendres 5 Open per a totes les categories amb 5€ d’inscripció, només cal ser-hi present abans de les 21h per a participar-hi. Rebreu un recordatori en la setmana prèvia junt amb el dossier de la fase final.

Just després de la final de diumenge 6 farem el tradicional sorteig d’un tac i un maletí per separat entre tots els jugadors que heu participat en la competició i estiguin presents a la sala. Farem també un live streaming de les finals per a poder seguir-les des de casa, dissabte 5 farem proves i diumenge 6 oferirem la part final de la competició, de totes maneres és preferible veure-ho en directe.

Molts més clubs i locals aniran confirmant els seus grups en els següents dies, properament farem un grup de facebook per a anar informant de les novetats. El tradicional grup de la mort es farà aquest any al NSQ Sant Quirze, on també es farà un segon grup apte per a tothom, les dates de la competició les pots trobar a l’arxiu adjunt.

Lliga Individual 2014:

Ja et pots inscriure per jugar la competició individual de més prestigi del nostre microcosmos, les bases de concurs les tens en l’arxiu adjunt, només cal disposar de una taula de blackball i vuit jugadors per a participar-hi, els locals on es farà grup de moment són aquests: Sabadell: Mil21, Ajala, El Ciervo, El Castell, Kafka, La República i Bar Diego. Sant Quirze: NSQ, Terrassa: 8 miles, Lleida: Club billar Lleida, Torredembarra: Bar Vs, El Vendrell: Carrer de Nit. Cerdanyola: Bar Suiza.

Molts més clubs i locals aniran confirmant els seus grups en els següents dies, properament farem un grup de facebook per a anar informant de les novetats. El tradicional grup de la mort es farà aquest any al NSQ Sant Quirze, on també es farà un segon grup apte per a tothom, les dates de la competició les pots trobar a l’arxiu adjunt.

Cada dijous campionat al Mil21

A les 21 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 30€ afegits als premis amb 8 jugadors, 40€ afegits amb 12 i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers. Mil21, Ctra. De Molins de Rei, 212 Sabadell

Tots els divendres campionat al NSQ:

A les 21’30 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers. A més també pots decidir no cobrar el premi i guardar-lo pel proper Catalonia Pool Festival 2014, d’aquesta manera quan arribi el moment no et costarà tant poder assistir-hi, a partir d’aquest divendres ja tindrem 5 taules al NSQ i podrem fer-hi més campionats. NSQ Carrer Miquel Crusafont i Pairó, 10 Sant Quirze del Vallès.

Bones partides i molta sort per les finals a tots els que hi participeu, fins aviat.

Superlliga 2014

Resten tres jornades de lliga i unes setmanes més fins la fase final, el cap de setmana del 5 i 6 d’abril sabrem quins dos equips se’n van al Catalonia Pool Festival 2014.

Les finals d’enguany tornen al Consell de Joves de Sabadell, us passarem tota la informació sobre la fase final uns dies abans de celebrar-la, la classificació de la lliga fins la jornada vint-i-cinc la tens aquí i la individual.

Lliga Individual 2014

A punt de començar la competició, el quadre del campió està sortint del forn i en poques setmanes ja es començarà a disputar, els requisits son disposar d’una taula i vuit jugadors mínim per a poder fer grup, els locals confirmats seran els primers a rebre la carpeta de la competició i començar a jugar, les bases de concurs sortiran publicades abans.

Abacat

Ja s’han disputat vàries proves en totes les categories, només resta per a començar Divisió d’Honor que és d’on ha de sortir l’equip A que ens representarà al mundial d’Escòcia, allà s’hi troben els millors jugadors catalans i la inscripció resta oberta pels jugadors que en altres temporades han deixat de participar estant a DH, esperem trobar-los a tots el dia 23 per tal de fer una selecció molt potent pel mundial.

+ info

Open de Carnestoltes al Mil21 de Sabadell dissabte 1 de Març

A partir de les 12h, amb handicap per categories i KO directe, limitat a 32 jugadors. 10€ de inscripció i 400€ en premis: 1er 200€, 2on 100€ i 3er i 4rt 50€. Cal apuntar-te a través del grup de facebook, per telèfon, mar o aire però si no vens deus els 10€ i no et deixem apuntar més.

Pots venir disfressat si vols i guanyar un sopar per a dues persones si la teva disfressa és la més original segons el criteri del prestigiós tribunal d’experts en indumentàries frikis.

Cada dijous campionat al Mil21:

A les 21 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 30€ afegits als premis amb 8 jugadors, 40€ afegits amb 12 i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers. Mil21, Ctra. De Molins de Rei, 212 Sabadell

Tots els divendres campionat al NSQ

A les 21’30 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers. A més també pots decidir no cobrar el premi i guardar-lo pel proper Catalonia Pool Festival 2014, d’aquesta manera quan arribi el moment no et costarà tant poder assistir-hi, a partir d’aquest divendres ja tindrem 5 taules al NSQ i podrem fer-hi més campionats. NSQ Carrer Miquel Crusafont i Pairó, 10 Sant Quirze del Vallès.

Snooker: 3er Open de Mallorca

Encara falta una mica per aquest Open però és convenient planificar-ho amb temps, el club de Can Picafort és sensacional i la organització exquisida. Gairebé tots els jugadors que hi participen són alemanys i austríacs i el format de round robin permet enfrontar-se amb varis d’ells. Amb el transport i transfer a Mallorca, allotjament i inscripció no s’arriba als 200€, si tens interès en anar-hi avisa perquè si anem coordinats sortirà millor de preu.

Molt bones partides, fins aviat

Calendari d’Abacat temporada 2014

 

Per fi comença la temporada oficial i ara ja en tenim les dates, el diumenge vinent dia 19 es juga la primera prova de segona categoria al Vic Pool i el dia 26 debuten els sèniors i les noies, al final del correu tens el calendari de tota la temporada, també el pots trobar junt amb els projectes esportius de cada categoria i divisió al lloc web de l’associació: www.abacat.cat .

Ara fa set anys que va començar l’aventura d’Abacat amb el propòsit d’enviar el màxim nombre possible d’equips a competir en esdeveniments internacionals, mundials i europeus. En aquest temps s’han produït 99 internacionalitats que corresponen a 53 jugadors i jugadores diferents, enguany tenim l’objectiu d’atendre el campionat del món a Perth (Escòcia) del 26 d’octubre a l’1 de novembre.

El nostre propòsit és el d’enviar un equip A que surt de Divisió d’Honor, un equip de noies, un de sèniors (+40 anys), un de Màsters (+50 anys) i si podem un de juniors. Les divisions de Primera i Segona no atorguen places per al Mundial però si poden fer-ho per a l’europeu que cada any es celebra a Bridlington el mes d’abril, en aquestes dues divisions els premis poden ser PABS acumulables per a viatjar o premis en metàl·lic a final de temporada.

Abacat funciona gràcies a l’aportació voluntària de més d’una vintena de jugadors que hi dediquen el seu temps, diners i recursos de forma altruista i desinteressada així com dels locals que hi col·laboren, que son gairebé tots els de Catalunya, l’organització està oberta a tots els jugadors i totes les sales que hi vulguin participar, per a més informació sobre la competició de referència a Catalunya visita el lloc web www.abacat.cat o envia un correu per a inscriure’t o aclarir qualsevol dubte aquí Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Descarregar el calendari

Superlliga 2013

 

Amb la classificació ja actualitzada fins la jornada 20, molts equips encara tenen pendent la jornada 21 que calia jugar abans del dia 8 de gener, deixem una mica més de marge fins el dia 21 per entrar l’acta. Pots consultar la classificació per equips aquí, I la classificació individual aquí: Una vegada establert el calendari oficial ja tenim les dates per les finals de la Superlliga, es celebraran el cap de setmana del 5 i 6 d’Abril, us informarem més endavant dels detalls.

Salut i bones partides, ens trobem a la taula.

Campionat del mon a Escòcia

Ja sabem on aniran a competir els equips d’Abacat aquest any, per primer cop el mundial es celebrarà a Escòcia i a partir de Gener comença la temporada amb l’objectiu de poder formar el màxim d’equips: Men A, noies, sèniors (+40), màsters (+50) i si es pot també de juniors (-23).

L’esdeveniment s’enregistrarà i serà emès posteriorment per Sky Sports, els jugadors catalans serem molt ben rebuts a Escòcia, si no et vols perdre aquesta oportunitat ja pots enviar un correu a Abacat per que t’hi apuntin a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , més informació al lloc web www.abacat.cat.

Superlliga 2013

Ja hem arribat a la jornada 20 i fins passat Reis no tenim la 22, abans del 8 de Gener cal disputar la jornada 21 doncs encadenem tres dimecres festius de forma consecutiva, en el grup A els Pool Runners són líders invictes seguits dels Consell de Mestre i Speak Pool.

En el grup B tres equips de Rubí encapçalen la classificació: Born to Pool, Pool Rubí i Golden Pool, aquí ho tens.

Individualment la classificació la encapçala en Jonathan Leal, seguit de David Ureña.

Lliga Individual 2014

El retrat del vigent campió Lluís Cubero encara s’està fent però tal com estigui acabat començarem aquesta competició, qualsevol local de Catalunya amb una taula de Blackball i un mínim de 8 jugadors hi pot participar, us enviarem un dossier especial sobre la competició just abans de començar-la, esperem assolir un rècord de participació doncs molts locals nous han mostrat interès en fer grup, aviat tindràs els detalls.

Campionat de Reis al Mil 21

Dilluns 6 de gener a partir de les 11h, limitat a 32 jugadors, 10€ de inscripció i regal per a tots els participants, campionat sense handicap a 4 partides guanyades fins a quarts, semifinals a 5 i final a 6 guanyades. 200€ pel primer, 100€ pel segon i 50€ als semifinalistes.

Per a apuntar-te cal contactar directament amb en Joan Marminyà, no cal pagar per avançat però si falles no et deixarem apuntar més, 2 jugadors reserves per si algú falla i sorteig a les 10:30h el mateix dia.

Cada dijous campionat al Mil21

A les 21 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 30€ afegits als premis amb 8 jugadors, 40€ amb 12 i 50€ afegits amb 16, premis pels 4 primers.

Tots els divendres campionat al NSQ

A les 21 hores comença, hem avançat l’hora d’inici per l’èxit de participació. Cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 30€ afegits als premis amb 8 jugadors, 40€ amb 12 i 50€ afegits amb 16, premis pels 4 primers. A més també pots decidir no cobrar el premi i guardar-lo pel proper Catalonia Pool Festival.

Campionat de la Marató

Acabem l’any amb dues propostes solidàries, dissabte 28 de desembre al NSQ Sant Quirze farem el campionat de la Marató, per novè any consecutiu posarem el nostre granet de sorra, enguany en favor de la recerca contra les malalties neurogeneratives. No hem pogut programar-ho abans per la multitud de competicions de Nadal, la Marató però recull fons fins el març del 2014, aquesta és la proposta: A les 16h campionat de Blackball a dues partides guanyades, 5€ de inscripció i un sopar de 25€ per a dues persones en el mateix NSQ de premi.

Paral·lelament en farem un altre de speed pool, a partir de les 16h fins les 17:30 exclusiu per a novells, de 17:30 a 19h novells i experts, de 19h a 20:30h tots els jugadors menys els mestres i de 20:30h a 22h tots els jugadors. Es paguen 5€ per a fer tres intents i a les 22h qui faci el millor temps s’endú un tac, tot el que es recapti en ambdues competicions va per la Marató.

Campionat solidari a la sala Versus

Diumenge 29 de desembre, aquest és un campionat de billar americà però això no és important, perquè de fet ja està complert amb 64 jugadors i suplents. Gràcies a la fantàstica iniciativa d’en Javi López, la Dolors López i la sala Versus entre d’altres es recolliran fons i joguines per als nens hospitalitzats a Sant Joan de Déu.

T’envio la informació per si vols col·laborar-hi d’alguna manera, aquí tens un document explicatiu amb els detalls: https://drive.google.com/file/d/0B71eP-Bh4joQSFFaQWdNVUVETGs/edit?usp=sharing .

Bones festes a tots i totes, i molt bon any nou, ple de tacades i solidaritat.

CPF 2013

La tercera edició del festival va ser, en paraules dels que van assistir-hi, sensacional i millor que les anteriors, fa una mica de vergonya dir-ho però una quarantena de jugadors catalans i els més de cent provinents d’una dotzena de països van passar una molt bona setmana de billar, solet, festeta i molts riures. En el pla esportiu els millors van ser en Pat Holtz, Phil Harrison, Ross McInnes, Ronan McArthy i Kirsty Lee Davies que va guanyar la final de noies en 20 minuts (6-0).

Dels nostres en Jonathan González va ser finalista en juniors i en Marcos Troya va triomfar amb el seu equip de tres on en David Pérez també va ser finalista. Podeu trobar els vídeos de les finals i altres partits interessants al canal de vídeo de Blackball Farm.

L’organització en general va millorar gràcies a l’experiència anterior i les noves incorporacions del staff, fruit d’això la pàgina de facebook del festival va registrar 27.000 visites de perfils diferents en la setmana posterior, molt bona feina d’en Vicens i en Xavi Aguilar traient molt de suc tecnològic, gràcies a l’esforç de molts hem consolidat l’esdeveniment en el calendari mundial i en podem estar molt satisfets, som la destinació preferida per a jugadors de tot el món i ja estem preparant l’edició 2014, properament t’explicarem els detalls però pots anar pintant la segona setmana d’octubre de 2014 en vermell.

Superlliga 2013

Hem fet un pas endavant amb la classificació de la lliga, pots consultar aquí la classificació dels equips i la individual.

Estem insistint molt als capitans per tal de que les actes s’entrin la mateixa nit del partit i que es comparteixi el password entre varis jugadors per a agilitzar-ho. Si voleu ajornar algun partit ho podeu fer però proposant la data d’entrada, com a molt tard es pot ajornar una setmana i passar el resultat en dues, a partir d’ara si un equip tarda més de quinze dies apuntarem 0 punts a l’equip que l’ha ajornat, així podrem tenir les classificacions ben actualitzades.

Fotos del lliurament de trofeus

Ja les tens penjades i n’hi ha de molt guapes, tenen molta resolució i les podeu baixar fàcilment.

Reunió d’Abacat al Hotel del Bruc

Aquest diumenge Abacat celebra una reunió a El Bruc a partir de les 13h, es farà una breu explicació del camí fet durant 7 anys, seguit de les preguntes que qualsevol vulgui fer i dinarem a les 3 en un bufet lliure de collons x 10€ els que han jugat i 18€ els que no han jugat encara, Abacat paga la diferència. Després de dinar farem una pluja de idees sobre com millorar el que tenim.

Busquem refrescar els objectius i buscar gent que col•labori, ja sigui jugant com fent feina, ens cal confirmar qui ve a dinar ben aviat, ho pots fer enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , és una jornada lúdica i festiva alhora que pot ser molt adient per als que volen conèixer l’associació, el seu funcionament i els seus objectius.

Cada dijous campionat al Mil21

A les 21 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 30€ afegits als premis amb 8 jugadors i 50€ afegits amb 12, premis pels 4 primers.

Les taules del Mil21 han estat entapissades de nou fa quinze dies i reubicades per tal de poder jugar amb tota la comoditat, van molt bé i es juga molt a gust.

Tots els divendres campionat al NSQ

A les 21’30 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 30€ afegits als premis amb 8 jugadors i 50€ afegits amb 16, premis pels 4 primers. A més també pots decidir no cobrar el premi i guardar-lo pel proper Catalonia Pool Festival 2014, d’aquesta manera quan arribi el moment no et costarà tant poder assistir-hi, ja ho veuen.

Superlliga Vallesana

El 18 de setembre es reprèn la competició en la jornada 7, les jornades 5 i 6 han d’estar ja jugades aquell dia, abans d’això tots els 30 capitans ja tindreu el password de l’equip i podrem començar a veure classificacions, a partir de la jornada 7 cal que es trametin les actes el mateix dia de partit o l’endemà com a molt tard, disculpeu que em faci pesat però algun any ho aconseguirem. Varis equips busquen reforços i si algú té ganes de jugar encara hi és a temps, el llistat provisional de jugadors el podeu consultar aquí.

Inici de temporada d’Abacat

L’associació catalana de Blackball és a punt de començar la nova temporada, des del 2006 i de forma ininterrompuda és l’encarregada de classificar pels esdeveniments oficials europeus i mundials, més de 80 jugadors i jugadores han assolit la fita de classificar-se a través de les divisions: Segona, Primera i Divisió d’Honor i les categories: Noies, Sènior i Junior. Aquesta feina la fan uns quants jugadors que de forma voluntària es presten per a tasques determinades i es responsabilitzen de dur-les a terme. L’associació és oberta a tots els jugadors i locals de Catalunya i reverteix tot el que genera en enviar el màxim possible de jugadors a competir en els esdeveniments oficials de cada any.

Actualment l’associació es troba en una cruïlla doncs la junta anterior va plegar a final de temporada passada per tal de trobar un relleu, aquest relleu s’està configurant amb jugadors que ja s’estan organitzant, però si vols col·laborar-hi només cal que ho diguis i segur que et donen feina, envia un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , no cal dir que si vols rebre informació o confirmar que hi participaràs aquesta temporada envies un correu a la mateixa adreça i t’avisaran abans de l’inici de la competició, si t’agrada aquest joc i vols competir amb els millors ja saps on has d’anar, allà ens trobarem.www.abacat.cat

Festa major de Sabadell, Abacat a les barraques

A més de fer competicions, loteria i merchandising per a recaptar diners Abacat també té presència a les barraques de festa major de Sabadell, del 6 al 9 de setembre els billaristes tenen un bon lloc on anar de festeta a la barraca que molt fàcilment reconeixereu, els beneficis que genera també es destinen a tot el col·lectiu, vine a passar-ho bé. (barraques entre c/ Creueta i c/ Sant Josep SBD).

Lliurament de trofeus Superlliga 2011/12

Ja vam anunciar que aquesta entrega es faria just abans del CPF 2013, on molts dels que recolliran trofeus aniran classificats. Això serà el proper dijous 26 de setembre al NSQ Sant Quirze, c/Miquel Crusafont, 10 Sant Quirze del Vallès. Aquest dia lliurarem els trofeus dels tres primers classificats de cada grup de lliga, a més dels semifinalistes i finalistes de la fase final, també al primers jugadors de la classificació individual, primera noia i primer novell de cadascuna de les dues edicions. A més tindrem un detall amb els jugadors revelació de cada temporada, farem sortejos de tacs, fundes i boles entre tots els que heu participat i moltes sorpreses, una actuació musical i unes boles d’exhibició a càrrec d’un company molt estimat. També ens agradaria que els que heu estat pares recentment o esteu en procés de ser-ho ens porteu les vostres joietes per a presentar-les en societat, passarem una bona estona.

Catalonia Pool Festival 2013

Encara falta un mes pel festival i aquest any serem gairebé 200 els que hi participarem, d’aquests només uns 50 de catalans.

Aquí teniu una llista dels jugadors ja registrats on hi falta gent però no en tinc cap de més actualitzada, hi ha molts companys que m’han dit que vindrien però no s’han registrat encara, de moment hi són a temps.

Tots els que veniu cal que arribeu el diumenge 6 el més d’hora possible, tothom ha de passar pel registre per a assegurar a quines competicions vol participar, després farem els parlaments de benvinguda i la primera festeta de la setmana.

Dilluns dia 7 al migdia engegarem amb el primer open i més tard amb els equips de 3 jugadors, aquest any serà complicat apuntar-se a una sola competició tal com hem fet altres anys, vàries competicions comencen un dia i es van jugant durant els dies següents, si us voleu apuntar però cal que ens ho feu saber enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Val a dir que és un orgull veure com companys de joc vinguts de més de 13 països venen a casa nostre a gaudir d’una setmana de billar, això era impensable fa uns anys i gràcies a la bona feina feta tot el mon del Blackball mirarà a Salou durant aquests dies, us recomanem que si no podeu participar-hi com a mínim veniu a veure jugar als monstres, tot i que també ho podreu fer via live streaming a través del lloc web del festival: www.cataloniapoolfestival.com

Snooker

Comença una nova temporada de Lase

Després d’un petit relleu en l’organització Lase continua endavant, el format és el mateix de les darreres temporades, 60€ de inscripció, un enfrontament mensual a tres partides guanyades des del proper octubre fins a l’abril vinent i dos campionats a KO directe a 2 partides guanyades. Tot això suma punts i genera un rànquing on els primers classificats passen al play off de zona.

Ben aviat podreu consultar tota la informació sobre Lase en una pàgina web que encara estan preparant, si et vols apuntar hi ha varis clubs amb taula de snooker a Catalunya que esperem que participin, nosaltres ho farem al NSQ de Sant Quirze i cal estar apuntat abans del 26 de Setembre, data límit de inscripció.

Vídeos gentilesa de www.blackballfarm.com:

A veure si adivines quin d’aquests màquines vindrà el mes vinent a Salou

Bons breaks a tothom, fins aviat.