-Billar anglès: Lliga Individual 2011:

Aquest any tenim 18 locals comfirmats per la Lliga  Individual, a més d’altres locals pendents de comfirmació que encara hi són a temps. Tots els que heu jugat la Superlliga 2010 i repetiu amb la Individual entreu en el sorteig d’aquesta taula de billar, ens hem begut l’enteniment i algú ho disfrutarà molt.
Ja et pots inscriure en qualsevol dels locals i començar a jugar, disposeu de dos mesos per a disputar els enfrontaments. Tota la informació de la Lliga Individual la trobaràs a les bases de concurs que tenim penjades a la web, premis en metàl·lic pels quart-finalistes, els quatre primers classificats pel Mondial des Clubs de França, el mític retrat pel campió, varis sortejos entre els participants i potser la primera vegada que unes finals es retransmeten integrament per TV. No siguis lluç i apunta’t que poden ser els 12€ més ben invertits de la teva vida, ja ho veuen.

-Parelles lliures al Mobi:

Aquest mes tenim dues probes al Mobi, la primera el dissabte 5 de Març a les 16h, i el
diumenge 20 de Març a les 16h.
No cal que tinguis parella per a jugar, tan sols presentat ¼ d’hora abans al Mobi (c/ Bonaigua, 18 SBD) i trobes la teva parella allà.
L’inscripció és de 10€ per parella i tot es reparteix en premis, al final de les 10 probes els 3 primers jugadors (individualment, que per això són lliures) es reparteixen 300€,  una competicó molt interessant oberta a tots els jugadors i jugadores del nostre microcosmos. Aquest dissabte dia 5 podeu venir disfressats si voleu, pot ser molt divertit. Nou tf. del Mobi és el 935373418.

 

-Superlliga 2010:

Victòria dels Pool Runners vers els Almogàvers en la final de la sisena edició de la Superlliga, un munt de jugadors ja estan classificats pel Catalonia Pool Festival 2011 de Salou. A semifinals hi van arribar els Enchuskeytors i els Free Damm Pool que altre cop es van quedar a les portes d’assolir el premi, amb l’equip que tenen de ben segur que ho aconseguiran. A la imatge en Sergi Garcia, capità de l’equip i qui va entrar la darrera negra de la competició, aquí en multiconferència explicant com s’ho va fer per a controlar els evidents nervis que va passar, tot això i molt més ho tindreu al DVD que ja estem preparant.

La prèvia de la premsa, el resum posterior, el tall de TV3, el del CCTV, el resum de les finals i la galeria de fotos les podeu trobar al lloc web: www.marmitaco.cat

 

-Catalonia Pool Festival 2011:

Recordeu les dates del 16 al 22 de Octubre, aquest mes ja es podrà reservar l’Hotel i gairebé tota la informació sobre el festival la tindreu al lloc web: www.cataloniapoolfestival.com .Us puc avançar que els premis augmenten aquest any fins als 15.000€ garantits, només l’Open té 7.000€ en premis fins al 64 jugador, 3.000€ pel primer que garanteixen la presència dels millors especialistes del món en una setmana de billar, festa, port aventura pels petits i moltes coses que no es poden publicar pels grans, a diari rebem solicituts  d’informació i pot ser que haguem de penjar el cartell de complet mesos abans del festival, ja saps què has de fer.
En aquesta borrosa imatge presa per l’Aram Bernaus, (cònsul d’Abacat a London) podeu veure a l’esquerra del Messi en Ross McIness i la Mickaella Tabb que estan desitjant que arribi Octubre,  el Ross el tindrem per aquí abans per a preparar el festival i comprobar la qualitat de la cervesa de Salou, en saben molt aquesta gent i no volen sorpreses d’última hora.

 

-Open de Carme:

Dissabte 19 de Març a les 11h, com cada any es celebra l’Open de Carme amb 1.200€ en premis i inscripció de 10€, per a apuntar-vos cal trucar a en Ivan López al tf: 630649858, si vols reservar taula per a fer una calçotada aquí tens el telèfon del Racó de Carme: 678937873. Val la pena aprofitar el dia per o bé esmorzar o bé dinar una bona calçotada i així els teus rivals et deixen passar ronda fàcilment, a canvi de no parlar-hi.

 

-Snooker:

Lase: Enfrontaments de 5a ronda Lase mes de Març, aquí els teniu:

 

Lase, campeonato Invierno: Recordeu que cal jugar la ronda de 8ens abans del dia 15 de Març, trobareu el quadrant clickant aquí: http://snooker147blog.com/
En el mateix blog trobareu tota la informació de Lase com rànquings, classificacions, etc.

-Lliga Catalana per equips de snooker: Ja s’han disputat dues jornades de la Lliga Catalana per equips, el nostre company David Pérez està fent una feina fantàstica organitzant aquesta competició, el calendari, actes de partit, bases de concurs i classificacions els podeu trobar al lloc web: www.marmitaco.com , en l’apartat snooker, Lliga Catalana.

Em sembla que ja en teniu prou, si us aburriu no es culpa meva, apa siau.

Introducció:

Ençetem la Lliga Individual en la seva sisena edició amb la mateixa ambició de la primera, oferir una competició domèstica a cada local, sovint amb una sola taula i poques oportunitats de fer competicions, alhora d’oferir als jugadors una competició i en especial una fase final modèl·lica i de la qual en guardin un bon record.
Aquest any a més dels locals habituals de la comarca la Lliga Individual arriba a altres contrades amb molta similitud al que teniem aquí fa sis anys, poques taules i moltes ganes de fer coses.
L’empenta i les ganes d’aquests companys són el que ha fet que la Lliga Individual arribi a noves poblacions aquest any, amb molt de plaer els hi farem lloc a la fase final i compartirem amb ells una competició cada cop menys humil, però molt digne.

Fase prèvia:

-Aquesta competició és oberta a tots els jugadors i jugadores que desitjin participar-hi i que acompleixin els requisits d’inscripció.
-Per a inscriure-us cal que us adreçeu al vostre local habitual, deixeu les vostres dades i feu efectiva l’inscripció de 12€, només us podeu apuntar a la Lliga Individual en un sol local, el que desitjeu.
-La data límit d’inscripció és prevista per el 15 de Març del 2011, en cas de tenir els grups ja tancats (15 jugadors) es pot començar a jugar abans d’aquesta data, els grups han d’ésser d’un mínim de 8 jugadors.
-El sistema de competició és el de lliga, o sigui tots contra tots, a una distància de dues partides guanyades, cal omplir una acta de partit cada cop que feu un enfrontament de lliga, aquest ha d’estar convenientment omplert i signat, i cal dipositar-lo dins del sobre dels partits jugats.
-Us agraïm que no apunteu res en el quadrant dels resultats de lliga, nosaltres en sóm els responsables i és bò que només una persona hi tingui accés.
-El nombre exacte de jugadors que es classifiquen a cada local no el coneixerem fins que no es tanquin els enfrontaments de cada local i es comprobi quants han jugat realment, probablement obtindran plaça els quatre primers classificats en els quadrants de quinze jugadors.
-Els enfrontaments es disputaran en els dies de joc preferent que assignarem per a cada local, això es fa per a facilitar que els jugadors es puguin trobar, en cas de no poder jugar en aquests dies, us facilitarem els telèfons dels vostres rivals per a contactar directement amb ells i trobar-vos quan us vagi bé, dins dels horaris i disposició de cada local.
-Les partides de Lliga Individual es paguen a mitjes entre els dos rivals.
-Disposeu de gairebé dos mesos per a disputar els vostres enfrontaments, fins al dia 27 de Abril de 2011, en aquesta data procedirem a la suma de punts per a veure quins són els jugadors classificats, tots aquells jugadors que no
arribin a disputar la meitat dels seus enfrontaments sumaran 0 punts en el recompte final i els seus resultats no es tindran en compte per a ningú. Tampoc tenen dret a repesca ni als sortejos posteriors a les finals.

Repesques:

-Un cop acabada la fase prèvia farem quatre campionats de repesca general i un de repesca femenina, d’aquesta manera tots els jugadors que han disputat la fase prèvia i no han assolit la classificació gaudiran de més oportunitats per a classificar-se. L’inscripció és gratuïta, (pagant partides), i tant sols la poden jugar aquells que han disputat la fase prèvia, pots jugar tantes repesques com et calguin fins a classificar-te, els quatre primers classificats de cada repesca obtenen plaça directe per la fase final.
Les dates i els llocs de les repesques són els següents:

-Dissabte 7 de Maig, 16h: Repesca general a l’Apb de Sant Quirze.
-Diumenge 8 de Maig, 16h: Repesca general a l’Apb de Sant Quirze.
-Dimecres11 de Maig, 21h: Repesca femenina al Chupingo de Sabadell
-Dissabte14 de Maig, 16h: Repesca general al Mobi, de Sabadell.
-Diumenge 15 de Maig, 16h: Repesca general al Mobi, de Sabadell.

-La fase final es disputarà els dies 21 i 22 de Maig de 2011 en el local del Consell de Joves de Sabadell, c/ dels Emprius, 11. Tots els jugadors i jugadores classificats rebreu una carta explicant-vos tots els detalls de l’event.

 

On et pots inscriure a la Lliga Individual 2011, locals comfirmats:

Sabadell:

-Granja Picanyol c/Picanyol, 30 SBD
-Kafka Passeig de la Plaça Major, 57 SBD
-Bar Mobi c/ Bonaigua, 18 SBD
-Consell de Joves c/ dels Emprius, 11 SBD
-Chupingo Ctra. de Barcelona, 643 SBD
-Plural c/ Marià Fortuny, 13 SBD
-La República Plaça Vallès, 11 SBD
-SCR El Ciervo c/ Viladomat, 26 SBD
-La Festa c/ Domènech i Montaner, 10 SBD
-Kenzo Ctra. De Terrassa, 210
-El Castell Passatge Pere Serra, 2

Terrassa:

-Bar Plaza c/Doctor Salvà, 135.

Barberà del Vallès:

-Bar Manchego c/ Poeta Maragall, 41.

Sant Quirze del Vallès:

-APB c/ Josep Cuatrecases i Arumí, 6

Manresa:

-Sciroco c/ Barreras, 14

Rubí:

-Bar Golden Pool c/ Juan Ramón Jiménez, 16

El Vendrell:

-La Lira Vendrellenca c/ Sant Jordi, 7

 

Un cop disputada la fase final, inmediatament després de l’última partida procedirem a l’entrega de trofeigs, amb els premis següents:
-Trofeig per al campió de cada local.
-Trofeigs per als quatre primers classificats de la fase final.
-Una beca esportiva de 50€ per als quart-finalistes.
-Els dos semifinalistes i els dos finalistes es classifiquen per la     competició Mondial des Clubs a celebrar a Puy de Fou, França, la inscripció val 1.000€ i inclou allotjament i dietes.
-El dos finalistes tenen el transport cobert d’aquest viatge. 
-Per al campió d’enguany, tot allò anteriorment explicat més un retrat d’en Jesús Led que servirà de cartell per a la següent edició.

A més, us oferirem un refrigeri mentre es disputi la final a tots i totes els que heu participat en la Lliga Individual d’aquest any, també sortejarem un tac i una funda entre tots els participants presents a la sala.
El super sorteig d’una taula de billar es farà també en aquest moment entre tots aquells que heu disputat la Superlliga 2010 i la Liga Individual 2011.
Tant sols resta desitjar-vos molta sort i sobretot que gaudiu de la vostre afició, per part nostre farem tot el possible per fer-vos sentir còmodes mentre duri la fase final, esperem que en conserveu un bon record, tal com hem aconseguit en els darrers anys.

Aqui podeu descarregar el Quadrant de la Fase Final de la Superlliga 2010

-Prohibit fumar: Pels que hem lluitat desde fa anys per a canviar la consideració del billar és una molt bona notícia que finalment s’hagi prohibit fumar a tot arreu, alguns encara no ho veuen gaire clar però ja ho veuran, per fi poden entrar nens a jugar a qualsevol local i això ens acosta més als països punters en billar, ja era hora!

-Superlliga 2010: Tan sols ens queden dues jornades per a acabar la lliga regular, el quadrant de la fase final (5 i 6 de febrer), ja està gairebé configurat i és igual al de l’any passat, ja podeu començar a fer travesses.
Ha anat d’un pèl que no ens vé a veure en Dani Sánchez a les finals, tot un campió del món de tres bandes que estarà competint a Bélgica en les mateixes dates, l’hi ha fet molta il·lusió la invitació i ben segur que aviat el podrem tenir en unes finals o fins i tot al Catalonia, on la llista de Vips no deixa de crèixer cada setmana.
Com ja sabeu aquest any els dos primers equips classifiquen pel Catalonia i això farà que les semifinals es converteixin en finals, us recomanem que entreneu amb timing de un minut per jugada doncs amb tota seguretat s’aplicarà a les semifinals, o abans.

-Parelles lliures al Mobi: Començem una nova tanda de 10 campionats per parelles, com ja saps aquesta és una competició oberta a tothom, les parelles queden limitades per la categoria d’ambdos jugadors: Mestre només pot jugar amb Novell, Q+ pot jugar amb Q- i dos Q- poden jugar junts, si no tens parella la pots trobar allà mateix venint una mica abans i si et canses de la teva parella la canvies i ja està doncs que per això són parelles lliures, l’inscripció és de 10€ per parella i els premis són per cada prova i també pels tres primers classificats al final del rànquing, que es reparteixen 300€. Durant aquest mes en tenim dues, amb les dates següents:

-Parelles lliures al Mobi, c/Bonaigua, 18 SBD 937242349, cal trucar o ser-hi abans.
-Dissabte dia 15 de gener a les 16h.
-Dissabte dia 29 de gener a les 16h.

 

-Billar anglès: 19 de Desembre Marató 2010: Un any més i ja en fa sis donem suport a la Marató de TV3 que aquest any recull fons per a investigar les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, és una jornada de solidaritat però també hi haurà premis pels tres més ràpids per gentilesa de Marmitaco i Apb Sant Quirze:

-Campionat de Speed Pool de la Marató: Diumenge 19 de desembre a l’Apb, horaris segons categoria de la següent manera: Novells a partir de les 15h, Q- a partir de les 17h, Q+ a partir de les 19h i Mestres a partir 21h, el campionat acaba a les 23h en punt. 5€ x jugador de inscripció i pots jugar tants cops com vulguis o et doni temps, tot el que es recapti va per a la Marató. Premis pels tres primers temps, primer un tac Cristophe Lambert valorat en 140€, segon una funda 2 porres i 2 fletxes i tercer lot de productes.
No cal que t’inscriguis prèviament, també pots no jugar si ho prefereixes però vine a treure el cap i si vols col·labora amb la Marató.

-Campionat del món 2010 a Limoges: L’actualitat d’aquest mes arriba marcada amb majúscules pel campionat del món de Limoges, amb participació rècord de les seleccions d’Abacat, visita www.abacat.cat per a seguir les notícies dels nostres representants. Gràcies a la proximitat amb Limoges enguany per primer cop tenim un equip de noies, un de -23 anys i un de séniors a més de l’equip A de contrastada solvència en aquest tipus d’esdeveniments.
Tots tenim moltes ganes d’estar jugant la primera partida al mundial i tenim molt present que estem representant al col·lectiu català, als jugadors i jugadores que han participat en les competicions d’aquest any i als que no hi han participat també, esperem comptar amb la vostre presència en la temporada que aviat començarà i volem que sentiu com a propis els nostres resultats, desitgem poder celebrar algun triomf plegats a la tornada.

Tot i que també et pots iscriure fins el 30 de Novembre, començant de 0 punts.

Més info a snooker147blog.com