Aquí podeu descarregar el calendari

 

En Jordi Pérez va fer baixar al noi de la trona, en Lluís Cubero s’hi va enfilar i en Quim Reyes, Jaume Mora i Sergi Marinyós van deixar la seva petja en la competició de més prestigi del nostre microcosmos.

-Billar anglès: Lliga Individual 2010:

En Jesús Led ja té preparats els pinzells per a pintar al rei lleó, les primeres finals transmeses en directe via internet van ser un èxit segons els protagonistes.
Es van veure moltes partides de gran nivell, amb un munt de sorpreses i anècdotes, trobaràs un ampli resum al nostre lloc web: www.marmitaco.cat
I si ets un nostàlgic, no dubtis a veure l’entrega de trofeus sense so, pitjant aquí:
http://www.ustream.tv/channel/finals-lliga-individual-2010

El passat cap de setmana es va celebrar al Consell de Joves de Sabadell la fase final de la Lliga Individual 2010, en la seva cinquena edició va ser en Lluís Cubero el guanyador vers en Quim Reyes a la final, ambdós jugadors són campions del món però van lluitar de valent per a arribar-hi, la seva experiència va ser cabdal en diferents moments de la competició.
Dissabte, primeres sorpreses.


En la primera ronda de 32ens de final van saltar les primeres guspires, molt bon paper van jugar en Isaac Pascual, l’Helena Martí i en Francisco Morales en els seus partits, també cal destacar a en David Acevedo posant contra les cordes a tot un Aram Bernaus, que va passar de ronda per ben poc.
Una de les bombes del sorteig va emparellar al campió d’Espanya de snooker David Pérez amb un jugador molt en forma com en Raul Méndez, que va aprofitar les seves oportunitats per a desbancar al campió de l’any 2007.
Diumenge, un munt de bones partides.

 

Dim lights Embed Embed this video on your site

I així fou com malgrat el maleït canvi de divisa, la crisi galopant i els atacs de Mordor jugadors provinents
de França, Anglaterra, Escòcia, Gibraltar, Portugal i Catalunya es van trobar i van fer un autèntic Festival.

Billar anglès:

-Catalonia Pool Festival: També es va jugar a billar no et pensis, 14.700 partides en una setmana frenètica, aquest és el podi d’honor de la primera edició del Catalonia:
Campions                       Sots-campions
Individual femení        Yvonne Ewing        Diane Colville
Open Individual           Cristophe Lambert        Román Temporal
Individual Senior        Ross McIness        Pat O’Kane
Individual Junior        Jean Sierra            Juan de Haro
Parelles mixtes: Yvonne Ewing-Ross McIness/ Vanesa Montero-Lluís Cubero.
Parelles: David Ureña- Roman Temporal / Tom Ford- Carl Fitzsimon.
Equips de tres: Aram Bernaus, Paul Harly i Raul Méndez / Anna Campo, Paul Coldrick i Francisco Domingues.
Resta dir que recollim les fotos, videos, comentaris i reliquies vàries que vas acumular durant el festival per a posar-ho a la web. Tot i no estar decidit encara, si es fa una segona edició del Festival ha d’ésser millorada, tú pots ajudar molt dient el que t’ha agradat i el que no (a part d’en Craig).
Per a mi el millor del festival amb diferència ha estat la gent que hi ha anat ;-)

Si els coneixes a tots vol dir que ja ets dins, ets una persona afortunada i del 20
al 26 de Març viuràs, no es pot expressar millor, una experiència fins ara inèdita a casa nostre com és cobrar un deute històric, vint anys acumulat i d’aquí a quinze dies, saldat. (llegeix l’apartat introducció al lloc web www.cataloniapoolfestival.com )
Ens visiten alguns dels millors jugadors del món, un autèntic repte pels nostres campions i una oportunitat per a tots de conviure i d’aprendre amb els millors.