Billar anglès: Superlliga 2010: Alguns capitans encara van una mica despistats amb el nou sistema de transmissió d’actes, també podeu transmetre el resultat desde un e-phone, e-pod, e-pad o qualsevol artefacte amb connexió a internet, si la mateixa nit o l’endemà ho envieu, tindrem les classificacions actualitzades cada dijous, ajudeu als capitans i tots hi sortirem guanyant.

-Al grup A el capità del Double Bubble ha canviat de telèfon: 650430223, i al grup B el Nogoyuna ha canviat de capità, ara és l’Edu i el seu tf: 627659530.
-Varis equips van molt justets d’efectius, si algú té ganes de jugar que ho digui, queda molta lliga i segur que et pots incorporar a algún equip.
-T’envio en pdf adjunt la classificació individual, on hi ha algunes sorpreses.

Classificació Equips Superlliga 2010:

-Billar anglès:
Cada divendres campionat al Mobi: A partir de les 22h, cal ser-hi o bé trucar abans per a inscriure’t al 937242349, ja fa temps que es fan però la novetat és que ara hi poden participar jugadors de qualsevol categoria, 5€ de inscripció i handicap per categories, Bar Mobi, c/Bonaigua, 18 SBD.

Aqui podeu descarregar la classificació fins la jornada 9

-Billar anglès: Superlliga 2010: Resten dues jornades en el mes de Juliol i després s’ajorna la lliga fins el 15 de Setembre, anem actualitzant la classificació al lloc web a mida que ens arriben els resultats, recorda que després de vacances ja funcionarem amb actes telemàtiques, reunirem als capitans per a explicar-los com funciona, entretant seguim amb el sms famós.

-Lliurament de trofeus de la Superlliga 2009:
Divendres 16 a la República, hi sou tots convidats, els que veu jugar l’any passat, els que jugueu aquest any i tots els que vulgueu venir, tindrem alguna celebrity entregant els trofeus, presentem el cartell d’aquest any on tu surts i els horaris són:
-A partir de les 18h: Defensarà la taula una parella de matats, premi per a qui els hi guanyi una partida, com cada any.
-20-30h: Visionat d’un resum del DVD de les finals, un any més veureu la feina fantàstica que ha fet en Dirk, i endurte-la a casa per 12€ insignificants.
-20:45h: Lliurament de trofeigs als tres primers equips de cada grup en la fase prèvia i als quatre semifinalistes de la fase final, també els premis individuals masculí, femení i al millor novell i a les revelacions de la temporada.
-21:00h: Concert en directe dels Sus’n’Sus, pop vuitanter que ja vàrem degustar al Catalonia i que tornarem a disfrutar altre cop, espatuflant grup de pop vuitanter que contagía xerinola, fins i tot jo ballaré.
-21:30h: sorteig d’un tac i d’una funda entre tots els que vàreu participar en la Superlliga 2009 i regalitus per a tots, tots.

Campió: Álex Lleonart. Sots-campió: Daniel Moreno. Tercer: Christian Gonzàlez. Quart: Dani Alija.

Els Finalistes relaxats...

-Billar anglès: Superlliga 2010: Ja ha començat la Superlliga d’enguany, aquest any amb 26 equips tot i que encara es podrien completar 28 si es fan dos equips més, hi són a temps si s’afanyen doncs hi ha un espai en blanc a cada grup, de moment tenen 0 punts dels dos partits jugats.
Aquest any donem la benvinguda a l’equip Pool Runners, amb jugadors del Bages i de Vic, és d’agraïr l’esforç d’aquests companys que junt amb els provinents de Girona, Lleida, Carme i altres poblacions que queden lluny del Vallès no han dubtat un any més a participar en la Superlliga.
Després de dues jornades, tan sols quatre equips mantenen la virginitat: Yes I do i Panathikafkos al grup A i Almogàvers i Golden APB al grup B, com sempre la cosa està molt igualada.
-Falten noies: Hi ha varis equips que no tenen encara cap noia, requisit desde aquest any per a fer equip, altres equips van curts d’efectius i necessiten reforços, si no tens equip i vols jugar només cal que ho diguis.
-Actes telemàtiques: Veient la rapidesa d’alguns capitans a entregar les llistes dels equips, la transmissió telemàtica de resultats es posarà en pràctica a partir de Setembre, després de l’aturada de l’estiu, farem una reunió prèvia per a explicar-vos com fer-ho. Entretant és important enviar el sms amb el resultat.
-Jornada 5: Per error en el calendari diu que el dia 23 de Juny hi ha jornada de Superlliga, és un error doncs és el dia de la revetlla de Sant Joan, cal jugar el partit durant el més de Juny, coordineu-vos entre equips i disculpeu les molèsties